Veliki Servis je postao neizbežan ako želite da Vaše auto povećate autonomiju rada.

Veliki Servis

Posebnu pažnju prilikom održavanja automobila treba obratiti na tzv. “veliki servis”, koji ima jako bitnu ulogu u sprečavanju velikih kvarova na motoru, pa je potrebno da ga izvrši stručno lice sa kvalitetnim delovima. Auto servis VALEX nudi usluge velikog servisa, pri čemu se menjaju delovi kao što su zupčasti kaiš, zatezač kaiša (španer), roleri, kanalni kaiš, pumpa za vodu itd. Veliki servis propisan je od proizvođača po pređenim kilometrima ili na vremenski period, pa nije preporučljivo prekoračiti propisane kilometre, posebno kod dizelskih motora, jer su pod uticajem puno većih opterećenja i vibracija nego benzinski motori. Pucanje ili preskakanje zupčastog kaiša može prouzrokovati veliku štetu na motoru, pa je važno pridržavati se servisnih uputstava od proizvođača.

Već dugi niz godina auto servis VALEX uspešno se bavi uslugom veliki servis. Veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadgradnju tima. Naši mehaničari sa dugogodišnjem iskustvom nude Vam kompletne mehaničarske usluge za sve tipove i marke putničkih vozila.

Redovnim servisiranjem Vašeg vozila povećavate autonomiju korišćenja i povećavate rok trajanja Vašeg vozila. Auto Mehanika nekada nije bila toliko zahtevna kao danas na savremenim vozilima gde skorio svakim delom se upravlja računarski. Nestručnim rukovanjem i servisiranjem umesto popravke može doći samo do većih otkaza i kvarova na Vašem vozilu. Zato nemojte davati da Vam nestručna lica održavaju vozila nego dođite kod nas na pregled i konsultacije. Zakažite posetu servisu ovde.