auto servis valex

Popust 5%

Svim novim korisnicima naših usluga koji žele kod nas trajno održavati svoja vozila obezbeđujemo otvaranje servisnih knjižica i sistematučnu evidenciju kao i popust na prvu posetu od 5% na kompletan iznos naših usluga.auto servis valex logo

Veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadgradnju tima. Naši mehaničari sa dugogodišnjem iskustvom nude Vam kompletne mehaničarske usluge za sve tipove i marke putničkih vozila.

Redovnim servisiranjem Vašeg vozila povećavate autonomiju korišćenja i povećavate rok trajanja Vašeg vozila. Auto Mehanika nekada nije bila toliko zahtevna kao danas na savremenim vozilima gde skorio svakim delom se upravlja računarski. Nestručnim rukovanjem i servisiranjem umesto popravke može doći samo do većih otkaza i kvarova na Vašem vozilu. Zato nemojte davati da Vam nestručna lica održavaju vozila nego dođite kod nas na pregled i konsultacije. Zakažite posetu servisu pozivanje na broj telefona  0612224777 ili klikom na link ZAKAZIVANJE u delu sajta za navigaciju.
Za sva ostala pitanja koja se tiču popravke i održavanja Vašeg vozila stojimo Vam na raspolaganju. Auto Servis Valex